De vergaderPlekK

De PlekK Haarlem biedt de perfecte locatie om buiten de deur te vergaderen. PlekK is gelegen naast het prachtige historische bos de Haarlemmer Hout. Tip voor tijdens een vergadering: maak tussendoor een wandeling in het bos, wij zorgen dat bij terugkomst de lunch gereed staat. Frisse lucht en natuur is enorm belangrijk voor goede vergaderingen.

Ligging en omgeving

De PlekK is gelegen naast de Haarlemmer Hout, een historisch stadsbos op de grens van Haarlem en Heemstede, om tussendoor een wandeling te maken, te genieten van de prachtige natuur en frisse lucht. De wijk en de naastgelegen middelbare school Sancta Maria bied genoeg (gratis) parkeer gelegenheid.

Eten en drinken

Bij de PlekK kunt terecht voor een goede lunch met verschillende broodjes, salades, soepen en Fers fruit. Versheid en kwaliteit staan hier voorop, daarom is de kaart bewust klein gehouden. Naast lunch broodjes kunnen we ook kijken naar een warme meerdere gangen lunch. Dus als u opzoek bent naar een uitgebreidere lunch bent u bij ons aan het juiste adres.

Alles verzorgd

Als u bij ons komt vergaderen zorgen wij dat alles wordt verzorgd, presentatie schermen staan klaar en koffie, thee en andere dranken worden uit geserveerd of in buffet vorm gepresenteerd. Begint u vroeg? Dan zorgen wij voor een tussendoortje, van een lekkere appel tot een warme bosbessen-muffin. Is het tijd voor lunch, wij hebben een gedekte tafel neergezet waar even helemaal los van de vergadering kan worden genoten van heerlijke gerechten. Afsluiten met een borrel? Wij zetten buiten een mooie borrel klaar met personeel die drankjes opneemt en lekkere borrelplanken en frituur snacks worden geserveerd.

Niks is te gek

Klinkt dit als iets wat past bij uw bedrijf? Mist u nog iets of is er iets wat niet mag ontbreken bij uw vergadering, niks is te gek bij ons dus stuur vooral uw verzoek en wij gaan er mee aan de slag.

Bekijk meer